search instagram arrow-down

Våra rum

 

Krogsereds B&K renoverades under 2017 och har tre dubbelrum med egen toalett och dusch. Hos oss vill vi att du ska känna dig som hemma.

Bed and Kitchen  innebär att du har tillgång till ett välutrustat kök där du kan fixa din egen frukost, som ett vandrarhem men ändå inte.

Är inte värden på plats får Ni koden till ytterdörren i ett sms.

Till alla rummen finns kodlås som ni öppnar med en ”tagg”.

Tv finns i alla rummen

Gratis wifi tillgängligt.

Skog

Ett dubbelrum med säng 1,60 bred. Rummet har två fönster och morgonsol. Man skymtar sjön bland träden. Skog är inrett i skogens tema.

Boa

I rummet Boa finns två bäddar som lätt kan flyttas efter önskemål.  Här finns den gamla kakelugnen bevarad, den går inte att elda i men vacker att titta på. I rummet har man utsikt över byn. Går bra att sätta in extrasäng eller barnsäng.

Rya

I rummet Rya finns en  dubbelsäng 1.60 m bred. Rymligt fint rum med ett stort fönster. För att få den rätta känslan har vi lämnat kvar lite av den gamla väggen så du kan se  den gamla timmerväggen och tapeterna.

Här går det bra att sätta in extrasäng eller barnsäng.

Lärarbostaden

Nyrenoverad lägenhet på andra våning. Här finns två rum med två bäddar i varje. Går bra med extrasäng eller barnsäng här. Kök, kyl och frys matplats. Dusch och toalett.

 

 

 

 

 

26176447_10155690165960660_1647794080_n

%d bloggare gillar detta: